500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
Rahat ve Şıklık Sunan Bol Pantolon Kombinleri

Rahat ve Şıklık Sunan Bol Pantolon Kombinleri

Rahat ve Şıklık Sunan Bol Pantolon Kombinleri

Bol pantolon kombinleri rahatlıkları sebebiyle tercih ediliyor. Bol kesim pantolonlar şık bir görüntü sunarken aynı zamanda gün boyunca konforlu hissettiriyor. Bol kesim pantolonlar farklı renk tasarımlarla üretiliyor. Bu pantolonlarla daha şık ve etkileyici bir görüntü yakalamak içinse kombin önerilerimize göz atabilirsiniz!

Palazzo Pantolonlar

Son yılların favorisi olmayı başaran ve dolaplarda kendine yer bulan palazzo pantolonlar kullanışlı alt giyim ürünleri. Bel kısmı dar olan ve aşağı indikçe bollaşan palazzo pantolonların bu denli yoğun ilgi görmesinin en önemli sebebi ise her vücut tipine uygun olması. Boyunuzu daha uzun gösteren ve özellikle kalın tabanlı ayakkabılar ile kombinlediğinizde zarif bir görüntü yaratan palazzo pantolonlar rahat bir kullanım sunuyor.

Hem yaz hem de kış aylarında tercih edilebilecek palazzo pantolonları kombinlerken dikkat etmeniz gereken en önemli etken kombin için tercih ettiğiniz diğer parçalardır. Palazzo pantolon yüksek bel bir model olduğu için üzerinize kısa kazaklar ya da tişörtler tercih edilmeli. Eğer uzun bir tişört ile giyilecekse tişörtü pantolonun içerisine sokarak kullanabilirsiniz.

Baskılı Tişört Bol Pantolon Kombinleri

Eğer baskılı tişört giymek istiyor ancak kombin yaparken zorlanıyorsanız bol pantolon ile bir araya getirebilirsiniz. Belden başlayan ve aşağıya doğru bollaşan alt giyim ürünleri olan bol pantolonlar çoğunlukla tek renkte üretiliyor. Bu sayede baskılı bir tişört ile tercih edebilirsiniz.

Baskılı tişörtleri kombinlerken yapılan en büyük hata birden fazla deseni aynı anda kullanmak. Hem alt hem de üst giyim ürünlerinde baskı ve renk çeşitliliği göz için yorucu olabilir. Estetik açıdan tamamlayıcı bir kombin için baskılı, yıldız parçanın bol paça tek renk bir pantolon ile tamamlanması doğru olacaktır.

Bol Pantolon ve Stiletto Şıklığı

Trendlerin hiçbir zaman gerisinde kalmayan stilettolar, sağlam bir imaj yaratmak isteyenlerin tercihi olmayı başarıyor. Bol pantolon ile rahat ancak şık bir kombin yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz en ideal ayakkabı stiletto olabilir.

Bol pantolon ve stiletto kombini yaparken renk uyumuna dikkat etmelisiniz. Örneğin siyah, bol bir pantolon ile siyah bir stilettoyu birleştirmek bütün bir görüntü yaratabilir. Boyunuzu daha uzun gösterirken, asil bir imaj çizmenizi de destek olabilir.

Bol Pantolon ve Aksesuar Kullanımı

Bol pantolonlar ile şık bir kombin yaratmak istiyorsanız aksesuar kullanımına da özen göstermelisiniz. Tarzınızı ortaya koymak için pantolonlar ile pantolon zincirleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca aksesuar olarak da değerlendirilebilecek, farklı tasarımlara sahip kemerler ile bol pantolonları bir araya getirebilirsiniz.

Bol Yırtık Pantolonlar

Bol pantolon deyince pek çok kişinin hakkında kumaş pantolonlar geliyor olsa da yırtık bir jean da kalıbına göre bol pantolon kategorisine girebilir. Spor ayakkabılarınız ile kombinleyeceğiniz ve özellikle ilkbahar aylarının favorisi olan bol yırtık pantolonlar mutlaka deri ceketler ile birleştirilmeli. İçerisine giyilecek beyaz düz tişört ve gold takılar bütünlük yakalamanıza yardımcı olabilir.

Tek Renk Bol Pantolon Kombini

Bol pantolon kombini yaparken normalden daha zayıf ve uzun gözükmek isteyenlerin tercihi tek renk kombinler oluyor. Baştan sona siyah, beyaz ya da renkli giyebileceğiniz tek renk bol pantolon kombinleri tarzınızın minimal ve asil hale gelmesini sağlıyor.

Bol Pantolon Uzun Kaban Kombinleri

Kış aylarının favorisi olan ve çabasız bir şıklık yaratan uzun kabanlar oversize gibi farklı kalıplar ile tasarlanıyor. Eğer kış aylarında kıyafet tercihinizi bol bir pantolondan yana yapıyorsanız uzun kaban kombinleri ideal olabilir.

Uzun kabanlar ile bol pantolonları kombinlemek için tercihiniz bot ya da postallardan yana olabilir. Üst giyimde ise boyunlu bir kazak tercih edebilirsiniz. Farklı parçaları bir araya getirerek yapacağınızı bütün gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak bu kombin soğuk havanın istenmeyen etkilerinden korunmanıza da yardım sunabilir.

Bol Pantolon Blazer Ceket

Şık fakat konforlu olmak isteyenlerin tercihi olan blazer ceket bol pantolon ile tercih edilebilecek en ideal ürünlerin arasında yer alıyor. Birbiriyle uyumlu ya da aynı tonda blazer ceket ve bol pantolon kombini yapabileceğiniz gibi tamamen zıt renklerde kullanabilirsiniz. Örneğin beyaz blazer ceket ile siyah bol pantolon kombinleyebilir, kombininizle zıtlığın uyumunu yakalayabilirsiniz.

Çizgili Bol Pantolonlar

Daha zayıf ve uzun gözükmeye yardımcı olan bol pantolon kombinleri çizgili pantolonlar ile de yapabilirsiniz. Bol paça pantolonlarda kullanılan ince uzun beyaz çizgiler, daha ince ve uzun gözükmeyi kaçınılmaz hale getiriyor. Çizgili bol pantolonlar üzerine çizginin tonunda bir tişört veya kazak tercih etmelisiniz. Eğer tercih ettiğiniz kazak bolsa, bir kısmını pantolonunuzun içerisine yerleştirerek kullanabilirsiniz.