500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA
Şık ve Rahat Spor Kombinler

Şık ve Rahat Spor Kombinler

Şık ve Rahat Spor Kombinler

Spor kombinler şık olmak ancak rahatsız hissetmek istemeyenlerin tercihi oluyor. Çabasız bir şıklık yaratabileceğiniz spor parçalar gün boyunca kendinizi rahat hissetmenizi sağlayabilir. Özel bir davette veya ofis gününde spor kombinleri şık hale getirmenize yardımcı olacak fikirleri dikkate alabilirsiniz. Bu tüyoları dikkate alarak girdiğiniz bütün ortamlarda gözleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

Spor Taytlar

Spor kombinlerin en sevilen parçalarından biri olan taytlar her geçen gün daha çok tercih ediliyor. Vücudu saran ve daha ince gözükmeye yardımcı olan taytlar günümüzde sadece fiziksel aktiviteler için değil, gündelik kombinlerin de en sevilen parçalarından biri olarak değerlendiriliyor.

Temel ve kurtarıcı bir parça olarak değerlendirilen spor taytlar bol kazaklar ile kombinlenebilir. İçinize giyeceğiniz askılı bir body, kazak ve tayt ile yapacağınız kombini kış aylarında çizmeler, yaz aylarında sneakerlar ile tamamlayabilirsiniz.

Tenis Etekleri

Çeşitli markalar tarafından farklı tasarımlar ile üretilen tenis etekleri günümüzde yalnızca tenisçiler tarafından tercih edilmiyor. Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan etekler özellikle yaz aylarında etkileyici bir kombin yaratıyor.

Genellikle beyaz ve siyah gibi klasik renkler ile tasarlanan tenis eteklerini dar ve uzun bir body ile kombinleyebilirsiniz. Şapka ve küçük çantalar ile birleştirebileceğiniz tenis etekleri, sıcak yaz günlerinde gösterişli bir kombin önerisidir diyebiliriz.

Eşofman

Eşofman ve eşofman takımları uzun yıllardır tercih edilen parçalar olsa da geçmiş yıllarda özellikle spor aktiviteleri için kullanılıyordu. Fakat moda anlayışının gelişmesiyle birlikte bu durum da değişti.

Çoğunlukla likralı ve rahat bir kumaş ile üretilen eşofman takımları fiziksel aktivitelerin verimini arttırır. Fiziksel aktiviteler yaparken üzerinizde bulunan kıyafetler sebebiyle rahatsız hissetmenizi engelleyebilir. Bu durum kendini rahat hissetmek isteyenlerin tercihi olmasını sağlıyor.

Zannedilenin aksine eşofman takımları yalnızca rahat kombinler için tercih edilmiyor. Hem spor hem de şık olmak isteyenlerin tercihleri arasında bulunan eşofmanlar farklı parçalar ile bir araya getiriliyor. Örneğin şık bir crop ve aksesuarlar eşofman takımının çok daha etkileyici bir görüntüye sahip olmasını sağlıyor. Eşofman takımları ile şık bir görüntü yaratmak istiyorsanız yalnızca doğru parçaları bir araya getirmeniz gerekiyor.

Triko Takımlar

Kış aylarının gelmesiyle birlikte triko takımlara duyulan ilgi de büyük bir hız ile artıyor. Kalın, yumuşak ve konforlu bir kumaş ile üretilen triko takımlar alt ve üst olarak tasarlandıkları için kombin yapma problemini ortadan kaldırıyor.

Triko takımların en önemli özelliği soğuğun istenmeyen etkilerinden korunmaya yardımcı olması. Soğuk kış günlerinde bile içinizi ısıtacak bir parça olarak değerlendirilen triko takımlar, kombinlerinize de yardımcı olabilir.

Triko takımlar ile şık bir kombin yapmak istiyorsanız tamamlamak için uzun, kaşe bir kaban ve bol atkılar tercih edebilirsiniz. Triko takımlardan yana tercihiniz bol paça ise kalın tabanlı ayakkabılar giyerek boyunuzun daha uzun gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Biker Taytlar

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarının favorisi olmayı başaran biker taytlar tayt kalıbında üretilen ancak şort boyunda olan alt giyim ürünleri olarak kabul görüyor. 80 ve 90’lı yıllarda büyük bir popülerliğe sahip olan ve günümüzde moda anlayışıyla tekrar gündeme gelen biker taytlar uygun parçalar ile kombinlendiğinde şık ve tarz bir görüntü yaratıyor.

Biker tayt kombini yaparken üzerinize blazer ceketler tercih edebilirsiniz. İki parça birbiriyle alakasız duruyor olsa da bir arada kullanıldıklarında etkileyici bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.

Jean

Spor bir kombin yaparken size yardımcı olacak jeanler farklı kalıplar ve renkler ile üretiliyor. Havalı bir görüntü elde etmenize yardımcı olan jeanler ile rahat olmak istiyorsanız üzerinize oduncu gömleği tercih edebilirsiniz. Yaz ve kış ayına uygun farklı versiyonları ile kullanabileceğiniz bu kombin, hem şık hem de rahat hissetmenizi sağlayabilir.

Boyfriend Gömlekler

Boyfriend kesim gömlekler kendini rahat ve salaş hissetmek isteyenlerin tercihi oluyor. Tayt, şort hatta eşofman ile kombinleyebileceğiniz boyfriend kesim gömlekler klasik kesim gömleklere oranla daha bol kalıpta olduğundan bu sayede çabasız bir şıklık yakalamanızı sağlayabiliyor.

Keten Pantolonlar

Yaz aylarının gelmesiyle raflarda yerini almaya başlayan keten pantolonlar şık ve spor kombinler yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Baştan sona aynı renk kombinler yapabileceğiniz keten pantolonlar için krem ya da beyaz gibi renkler tercih edebilirsiniz. Kış aylarında kazak, yaz aylarında ise croplar ile bir araya getireceğiniz keten pantolonları keten bir gömlek ile de tamamlayabilirsiniz.